My perfumes

"a women perfume tells more about her then her handwriting"  

Dette er noen av parfymene mine, altsa de mest brukte.

Victorias secret: Pure daydream, mango temptation, pure seduction, coconut passion og love spell: Har ikke brukt mine så mye, men de er utrolig gode alle sammen. Min favoritt er pure daydream eller pure seduction. Mine er bestillt på nette og jeg er super fornøyd. 

Nicki Minaj: fikk jeg i julegave. Jeg liker den veldig godt pga nicki minaj. Den er ganske sterk og forfriskendes, men se på flasken da.  Viva La Juicy Noir: Dette er den sterkeste Viva La Juicy parfymen, dette er den jeg bruker atm. Den fikk jeg med pappa fra taxfree og den var ganske så dyr. DKNY: De små minste er fra DKNY, den grønne er kjempe god og den andre har jeg ikke prøvd. 

Dior Pure Poision: denne her fikk jeg med søster (hadde aldri i hele mitt liv hat råa til den). Den er ganske sterk og sær, men flasken er verdt alle pengene.

Ralph Lauren Polo nr.2: Er serriøst den beste parfymen i hele unvierset, min er kjøpt på taxfree. Den er ikke så veldig dyr og den er rosa. Ed hardy: Denne er kjempe god, men brukte den så mye i 8.klasse at det virker feil å bruke den nå + den er nesten tom. 

Avril Lavigne Black Star: Jeg synest det er ganske vanskelig å beskrive parfymer, men denne er STERK. Den er perfekt vist du skal dekke noe, for to spruter med denne å ingen kjenner noe annet.  Britney Spears midnight Fantasy:  Denne lukter søtt og minner meg mye om sene sommer kvelder. 

Alle desse parfymene har utrolig mange minner (lukten altsa), det er vanskelig å beskrive en parfyme, men jeg prøvde.

Ingen kommentarer

Postet av: Kaisa Elise
Dato: 06.03.2014 Klokken: 22:53 - http://kaisaeb.blogg.no


Mange gode :)

Skriv en ny kommentar