Hverdag

comeback

I natt/morgen bestemte jeg meg for å blogge, noe jeg aldri hadde trodd kom til å hende. Jeg sov noen timer før jeg dro på jobb (starbucks latte var redningen i dag). Etter en lang og morsom dag dro jeg hjem for å skifte og fikse litt på sminken. Det er trebåtfestival så jeg dro ut får å møte mange herlige folk, selv om jeg var sliten var hvert sekund med denne herlige gjengen perfekt. 

Genser Lexington Bukse Bikbok Sko Counverse 

 

Brownies med venner

Hei søtinger♥

Min søndag startet ganske sent og sløvt med en skappel-genser og tv-serier. Senere på kvelden dro jeg ned til Ingeborg sammen med Ide, Kaja og Amanda. Vi laget tre pakker med brownies, en til oss selv og to til gamlehjemmet. Vi såg den siste episoden i "Bloggerene" og uansett om jeg elsker Sophie Elise over alt på jord kommer jeg ALDRI til å ta restylane, herregud så vondt de såg ut. Det var kjempe koselig sammen med jentene mine, men nå må jeg sove god natt mine fine, håper dere får en fin mandag.


Beste fredagen

Jeg føler at dette kommer til å bli en av de beste fredagene på lenge. Dagen min startet dårlig med en forsovelse, men det gikk helt fint siden skole dagen besto av film, film og gym. Etter skolen kjørte en venninne meg hjem, så jeg hadde tid til å ta en lang dusj før mamma kom hjem med sushi til vår vanlige sushi-friday-date.
Nå har jeg vasket bad, øvet litt til prøven neste uke og ryddet romme mitt. I kveld skal jeg til en kompis sammen med noen andre venner. Jeg tror det blir en kjempe kjekk kveld og jeg skal selvfølgelig ta mange fine bilder av mine nydelige. Jeg hadde gledet meg til at alle skulle ha på seg fine klær å se fine ut, men fikk streng beskjed om at kveldens dresscode var chill. Så det ble en joggebukse og genser fra Abercrombie and fitch. 

Men sitter i bilen å blogger med 3G nett (richbitch har 5K i månen 8-) ), så vi snakkest mine søte!♥

luksusproblem

Hei!

Merker det er lenge siden jeg har blogget, siden det føles helt umulig å skrive et innlegg. Forstår egentlig ikke vitsen, live mitt er helt A4. Dagen min startet med en forsovelse og en slitsom skoledag. Jeg har såttet plantet med historie og matte i fanget siden jeg kom hjem fra skolen, bortsett fra en time til to som ble brukt på joggetur og stykre med Amanda. Det var gøy å prøve mine nye freerun, tenkte å kanskje lage innlegg av joggeskoene mine en gang i fremtiden.
Jeg skal snart legge meg til å sove slik jeg ungår å forsove meg i morgen. Tror skolen begynner å bli lei av å se meg i joggeklær og sminkefri, som minner meg på at jeg har tidenes luksusproblem. Menst andre jenter irriterer seg over at de er dritleid av klærne sine å ikke har noe å ha på, klager jeg over at jeg har for mye å bruke så jeg vet ikke hvilket plagg jeg skal velge. 

Jona Petrikke

// vist dere vil se bilder fra joggeturen så følg meg på insta! @jonapetrikke 

sliten

Hei!
I dag har jeg vært ganske trøtt siden jeg kom hjem klokken fem og sto opp elleve. Jeg måtte tidlig opp for å levere fisk, sånn polentur greier. Så i dag har jeg sett nesten hele sesongen av Orange is the new black på Netflix og ligget på sofaen. Nå skal jeg ha på meg litt sminke så jeg ser menneskelig ut å gå hele den lange veien ned til min gode venn. Ha en fin kveld daa ♥

Jona Petrikke