januar 2014

mine joggesko

♥ Nike freerun - Nike Flyknit Lunar1 - Nike Freerun - Nike Free 5.0 - Nike free training ♥

♥ Nike Freerun dette er mine "everything-shoes", de er utrolig slitte så bruker de ikke så ofte. De er utrolig god, men jeg trenger litt stivere sko pga kneet ♥ Nike Flyknit Lunar1 mine Lunargilde er ubrukte og har et litt annerledes stoff en de fleste joggesko, men ser fram til å bruke de i sommer ♥ Nike Freerun desse er også uburkte og annerledes siden "tungen" henger fast i skoen. Positivt er at de er svarte så det blir ikke så fort flekker. 

Nike Free 5.0 er stive sko, med gode dempere. De har jeg brukt til å jogge ute. Det er jo også et lite pluss at de er rosa da ♥ Nike free training brukte jeg før som midlertidige handballsko. Det er hallsko, men har elendige dempere, jeg fikk meg heldigvis nye (kan dele de senere). Skoene er rosa, fine og behagelige, men ikke på handballbanen. 

Jona Petrikke

luksusproblem

Hei!

Merker det er lenge siden jeg har blogget, siden det føles helt umulig å skrive et innlegg. Forstår egentlig ikke vitsen, live mitt er helt A4. Dagen min startet med en forsovelse og en slitsom skoledag. Jeg har såttet plantet med historie og matte i fanget siden jeg kom hjem fra skolen, bortsett fra en time til to som ble brukt på joggetur og stykre med Amanda. Det var gøy å prøve mine nye freerun, tenkte å kanskje lage innlegg av joggeskoene mine en gang i fremtiden.
Jeg skal snart legge meg til å sove slik jeg ungår å forsove meg i morgen. Tror skolen begynner å bli lei av å se meg i joggeklær og sminkefri, som minner meg på at jeg har tidenes luksusproblem. Menst andre jenter irriterer seg over at de er dritleid av klærne sine å ikke har noe å ha på, klager jeg over at jeg har for mye å bruke så jeg vet ikke hvilket plagg jeg skal velge. 

Jona Petrikke

// vist dere vil se bilder fra joggeturen så følg meg på insta! @jonapetrikke 

Bilder fra Selskap

Lørdag feiret vi Mari og An-Magritt som ble/blir 15år. Det var en kjempe artig kveld med de beste jentene. Tok ikke så mye bilder fordi alle ble stygge så måtte slette sykt mange.

Jona Petrikke