mars 2014

My perfumes

"a women perfume tells more about her then her handwriting"  

Dette er noen av parfymene mine, altsa de mest brukte.

Victorias secret: Pure daydream, mango temptation, pure seduction, coconut passion og love spell: Har ikke brukt mine så mye, men de er utrolig gode alle sammen. Min favoritt er pure daydream eller pure seduction. Mine er bestillt på nette og jeg er super fornøyd. 

Nicki Minaj: fikk jeg i julegave. Jeg liker den veldig godt pga nicki minaj. Den er ganske sterk og forfriskendes, men se på flasken da.  Viva La Juicy Noir: Dette er den sterkeste Viva La Juicy parfymen, dette er den jeg bruker atm. Den fikk jeg med pappa fra taxfree og den var ganske så dyr. DKNY: De små minste er fra DKNY, den grønne er kjempe god og den andre har jeg ikke prøvd. 

Dior Pure Poision: denne her fikk jeg med søster (hadde aldri i hele mitt liv hat råa til den). Den er ganske sterk og sær, men flasken er verdt alle pengene.

Ralph Lauren Polo nr.2: Er serriøst den beste parfymen i hele unvierset, min er kjøpt på taxfree. Den er ikke så veldig dyr og den er rosa. Ed hardy: Denne er kjempe god, men brukte den så mye i 8.klasse at det virker feil å bruke den nå + den er nesten tom. 

Avril Lavigne Black Star: Jeg synest det er ganske vanskelig å beskrive parfymer, men denne er STERK. Den er perfekt vist du skal dekke noe, for to spruter med denne å ingen kjenner noe annet.  Britney Spears midnight Fantasy:  Denne lukter søtt og minner meg mye om sene sommer kvelder. 

Alle desse parfymene har utrolig mange minner (lukten altsa), det er vanskelig å beskrive en parfyme, men jeg prøvde.

coverbrandsBrownies med venner

Hei søtinger♥

Min søndag startet ganske sent og sløvt med en skappel-genser og tv-serier. Senere på kvelden dro jeg ned til Ingeborg sammen med Ide, Kaja og Amanda. Vi laget tre pakker med brownies, en til oss selv og to til gamlehjemmet. Vi såg den siste episoden i "Bloggerene" og uansett om jeg elsker Sophie Elise over alt på jord kommer jeg ALDRI til å ta restylane, herregud så vondt de såg ut. Det var kjempe koselig sammen med jentene mine, men nå må jeg sove god natt mine fine, håper dere får en fin mandag.


Happiness

Jeg våknet i dag med en fantastisk bra følelse, denne dagen kom til å bli perfekt og ingen kunne ødelegge det.
Dagen startet med en skyr. et eple, en joggetur, styrkeøkt og yoga ute i solen. Jeg vasket også romme mitt og ryddet litt klær. Senere på dagen ordnet jeg meg å dro til Marte.
Foreldrene til Marte skulle vekk så vi fikk besøk av noen herlige folk. Vi lagde pannekaker, brownies, is og kjøpte mye godteri. Jeg har gått rundt i hele dag med Pursuit of Happiness på hjernen. Alle vennene mine hater den, men den er best uansett hva. De var en kjempe artig kveld, tok også et bilde siden jeg glemte av kameraet, hehe. Tusen takk for at dere gjør live mitt perfekt, glad i dere vennene mine♥

Jona Petrikke