desember 2013

sliten

Hei!
I dag har jeg vært ganske trøtt siden jeg kom hjem klokken fem og sto opp elleve. Jeg måtte tidlig opp for å levere fisk, sånn polentur greier. Så i dag har jeg sett nesten hele sesongen av Orange is the new black på Netflix og ligget på sofaen. Nå skal jeg ha på meg litt sminke så jeg ser menneskelig ut å gå hele den lange veien ned til min gode venn. Ha en fin kveld daa ♥

Jona Petrikke

Outfit 13.12.13

Vest - Ralph Lauren // Genser - Abercrombie & Fitch // Skjerf - Acne Studios // Bukse - Dr.denim // Sko - Uggs // 

Håper alle får en fin fredag, det skal vertfall jeg ♥ Lykke til alle som skal spille på nattcup, kommer å ser på!

Jona Petrikke

ett år fordring

Jeg har forandret meg veldig mye siden i fjor. Det er ikke noe som bare jeg synst, vennene mine, familien min og bekjente påpeker det også. Jeg har ikke bare forandret meg utseendemessig, men også en del på væremåte, viljestyrke og diverse.
Jeg synes selv jeg så mye mer fjortis ut, brukte en del mer sminke og extensions. Jeg oppførte meg også ganske annerledes, før brydde jeg meg ikke noe om skole, hadde vell 2-3ere på de fleste prøver. Jeg hadde ikke noe viljestyrke, var så vidt jeg ville gadd å gå ut av sengen. Hadde det vært opp til meg ville jeg brukt alle mine penger på å ?grille? innpå brun og blid, stått på badet å ordnet meg til all min billige Maybelline sminke var brukt opp, for så å kjøpe ny. Jeg var altså en skikkelig fjortis!

Jeg er fortsatt fjortis, bare litt mer reflektert.
Savner desember i fjor, det var den beste tiden.

20122013

Har lite bilder av meg atm, slutta å blogge...

Jona Petrikke